Dom > Usluge > Podrška
Podrška
Контактирајте нас

Контакт: гђа. Схао

Тел: + 86-21-37901188

Мобилни: +86 13852289501

Емаил: куепинг_схао@триовин.цом

Веб: ввв.триовинпроцессинг.цом

Stroga srednja prodaja  

Mi striktno uspostavljamo sistem osiguranja kvaliteta, primenjujemo naučno napredno upravljanje projektima, kontrolišemo i rukovodimo celim projektom, projektovanjem, proizvodnjom i prihvatanjem projekta, kako bi klijentu pružili pravovremenu povratnu informaciju o projektu, kako bi se osiguralo da se svaka oprema može koristiti prema tehničkim zahtevima klijenta.


Odlična usluga nakon prodaje

Uspostavite servisni centar, nudimo klijentu sistematski prijedlog rješenja. Za detalje, molimo kliknite ovdje ili nazovite našu Službu za korisnike na 400-821-5802 .


Service Training

Pravilna obuka je način da se osigura da iz vaše proizvodnje dobijete najviše vrijednosti. TRIOWIN vam može pružiti obuku koja odgovara vašim potrebama.

Kada je riječ o optimalnom radu vaše opreme, ne postoji zamjena za znanje. Prilikom ugradnje nove opreme uvijek pružamo upute za rad i održavanje. Ipak, fluktuacija osoblja može iscrpiti vašu bazu znanja i utjecati na vašu produktivnost. TRIOWIN stoga pruža obuku osoblja prilagođenu vašim potrebama u područjima kao što su rad i održavanje, rješenja za produktivnost, kontrolni sustavi i sigurnost hrane.

Uz znanje više od 10.000 različitih aplikacija za preradu hrane, možemo vam pomoći da dobijete najbolje rezultate od vaše radne snage i vaše proizvodnje.
24 сата на услузи:

куепинг_схао@триовин.цом

Невслеттер

Цопиригхт © Шангај Триоин Интеллигент Мацхинери Цо., Лтд Сва права задржана.