Biljni izdvaja biljka malog obima

Funkcije 1.Multi-aplikacije: dizajniran za replikaciju linija obrade na industrijskom nivou. To može da se koristi za nastavu svim proizvodnim procesima, koristi i na proučavanje formulacija procesuiranja, ukus ekrana, aditiva, uzorak pravljenja. 2. integritet sistema: na Biljni čaj poriduct sistemu, uključuje......

Pošalji upit

Funkcije

1.multi-aplikacija: dizajniran za replikaciju linija obrade na industrijskom nivou. To može da se koristi za nastavu svim proizvodnim procesima, koristi i na proučavanje formulacija procesuiranja, ukus ekrana, aditiva, uzorak pravljenja.

2. integritet sistema: na Biljni čaj poriduct sistemu, uključuje uranjanje Filtracija, koja odvaja, ultr Filtracija, koncentracija, mešanje popunjavanja, sterilizacija za paket kao krajnji proizvod.

3. ključne opreme nezavisnost: razmatranje proučavanje obrade uslov, neki ključ opreme može da se koristi na celu liniju takođe može da bude samo po sebi, nema potrebe koristiti priboru. Da biste sačuvali energiju kao najbolje.

4. nizak kapacitet produkcijski (najniži 20L/H) da biste sačuvali na utrošak materijala u jednu grupu. Vrlo je pogodan za pripremu sirovina, posebno pogodan u istraživanje i razvoj novih obrade za univerzitete i preduzeća. Možete takođe primenljivo za proizvodnju grupnom dugo vremena.

5. energetske potrošnje dizajn je razumna naknada za svojstvo sistema, laboratorija lokaciju i ograničeni napajanje strujom.

6. raspored u dobrom je stanju naknada za operaciju i poseta potrebu i svaka operativna jedinica kombinuje na malim ceo sistem.

7. to garantuje kvalitet ceo sistem sa naprednom tehnologijom dizajn, odličan proizvodnju i instalaciju. Kompaktni dizajn, dobar izgled, osnovana rasporeda.


Triowin za automatizaciju, jedan od poznatih brendova, tehnika je sertifikovani Firma specijalizovana za kvalitet malog obima biljne izdvajanje biljku. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini, smo vas srdačno dočekati da kupi ili na veliko svoje prilagođene proizvode i proveri citat sa nama.

Hot Tags: malog obima biljni izdvajanje biljku, Kina, dobavljači, proizvođači, veleprodaje, prilagođenih, citat, cena, brendova, kupi
Srodni proizvodi

24 сата на услузи:

куепинг_схао@триовин.цом

Невслеттер

Цопиригхт © Шангај Триоин Интеллигент Мацхинери Цо., Лтд Сва права задржана.