Лаб скала од нерђајућег челика сира НДС

Операција ЦН-ЦВ20 је у поређењу са производњом индустријских размера, дајући студентских 'руке на' искуства праћења и контроле процеса. Ефекти топлоте на микроорганизми и варијација у рецептима на укус и текстуру готовог производа може се оцењивати....

Pošalji upit


Опис

Ефикасно средство за демонстрацију процеса прављења сира у једноставном, практичан и студентског пријатељском конфигурацију. Операција ЦН-ЦВ20 је у поређењу са производњом индустријских размера, дајући студентских 'руке на' искуства праћења и контроле процеса. Ефекти топлоте на микроорганизми и варијација у рецептима на укус и текстуру готовог производа може се оцењивати.

Информативни зидном картом се испоручује уз сваку ЦН-ЦВ20Мклл Цхеесе Ват купљен. Он нуди студентске дијаграме процеса прављења сира и детаље кораке који су укључени у производњи сира.

Клупа монтиран плинтх израђен од хигх импацт вакуумом формира пластике садржи воденог купатила са 2.5кв грејачем и циркулационе пумпе, у који се монтира нерђајућег челика ПДВ од 20 литара капацитета садржи пХ и температуре сонде и варијабилни Свееп брзина мешалице весло вођен чувани мотора постављена на постоље. Оба купатило вода и ПДВ добијају одводом доле објектима.

Фулл инструментације је интегрисан са постољем за дисплеја температуре и контролу, пХ дисплејом и агитатор лопатицом контролу брзине.

Прикупљање података поени се такође пружа омогућава обраду података који се преносе на ПЦ преко опционог подаци дрвосеца прибор.

Сви делови који долазе у додир са производом су дизајнирани тако да се лако демонтирати за чишћење.

Сир ПДВ се испоручује са обимном асортиману прибора неопходних за успостављање разних сирева.


тецх Данние

батцх капацитет 20 литара
ват материјал СУС304
агитатор весло СУС304
Агитатор погон мотора 60В, 0-70рпм
снага 220в / 1п / 50Хз, 4.5кв
Димензија 0.35м * 0,95м * 0.59м
обим 0.2м3
тежина 100кгsposobnosti


* Производни процес Серија

* Производња тврдог сира

* Производња меког сира

* Производња јогурта

* ПХ вредност праћење пХ

* системи и контрола

* Систем контроле Индустриал температуре

* Осигурање квалитета / Контрола квалитета (КК / КЦ)

* Везе између технологије и науке

* Ефекат топлоте на микроорганизама

* укус и текстуру поређења

* Рецепт развој

Триовин Аутоматизација машина, један од познатих брендова, је сертификован компанија специјализована за квалитет лабораторије обима од нерђајућег челика сира ват. Познат као један од водећих произвођача и добављача у Кини, срдачно поздрављамо вас да купите или велико наше прилагођене производе и проверите цитат са нама.

Hot Tags: лабораторија скала од нерђајућег челика сирарски ПДВ, Кина, добављачи, произвођачи, велико, прилагођено, цитат, цена, брендови, буи
Srodni proizvodi

24 сата на услузи:

куепинг_схао@триовин.цом

Невслеттер

Цопиригхт © Шангај Триоин Интеллигент Мацхинери Цо., Лтд Сва права задржана.