Industrijski automatsku obradu krem linija

Krema za prodaju potrošačima proizvodi sa različitim debeli sadržaj. Krema od nižim procentom masti, 10 – 18%, često se naziva kafa krema; sve više se koristi za deserte i u kuhinju. Krema sa viši masti, obično 35 – 40%, je obično znatno deblje. To može biti ulupan debljine pene i stoga se naziva "biиevanje krem"....

Pošalji upit


Opis

Krema za prodaju potrošačima proizvodi sa različitim debeli sadržaj. Krema od nižim procentom masti, 10 – 18%, često se naziva kafa krema; sve više se koristi za deserte i u kuhinju. Krema sa viši masti, obično 35 – 40%, je obično znatno deblje. To može biti ulupan debljine pene i stoga se naziva "biиevanje krem".

Slika prikazuje proces red za nizak debela krem. Neočišćeno mleko od skladišnih tankova regeneratively greje u toplotni izmenjivač odvajanje temperaturu, 62 – 64C. Mleko je zatim prelazi na znak za razdvajanje za odvajanje skimmilk i sladoled sa potrebne masti, obično 35 – 40%. Niska debela krem pomešaš sa skimmilk da biste dobili potrebne masti. Krema je Homogenizovana.

Mešanje krema i skimmilk vrši se pumpom za merenja koja se ubrizgava u skimmilk u krem liniju. Krem temperatura onda se koriguje suzbija se temperatura. Nakon homogenisation krema je vraćeno toplotni izmenjivač, gde se pasterizovanog na 85 – 90C za 15 – 20 sekundi pre nego što se ohladi do oko 5C i spakovao. Sladoled sa niskim masti ima relativno niske viskoznosti i ne konzistentnosti koje kupci obično traži. Neophodno je da izaberite ispravan temperatura i pritisak za homogenisation da dam kremu za ispravne viskoznosti. Viskoziteta krema povećava sa povećanjem suzbija se pritisak i je smanjen za porast temperature. Krem viskoznosti može da se dobije zadržavanjem homogenising temperatura konstantna u oko 57C i suzbija se pritisak 200 bara.


Prednosti

* Priliku da shvati proizvoda sa prilagođenim recepte.

* Priliku da proizvodi više proizvoda sa istim redom obrade.

* Visok kvalitet finalnog proizvoda drћi u podignutom hranljivosti.

* Širok prilagođavanja finalnog proizvoda.

* Balistička, minimalne proizvodnje otpada.

* Najviši ušteda energije zahvaljujući najnaprednijih tehnologija.

* Kompletnu liniju sistema supervizije banaka kroz praćenje svake faze procesa.

* Snimanje, vizualizaciju i štampanje svih dnevnih podataka za proizvodnju.


Funkcije

Radnu sposobnost

od 1 tone / d do 50 tona/d

Proizvodi

-Za kafu

-Ispalo

-Da li kuvanje krema

-Kisela pavlaka


Opremu

* Tablica pasteurizer

* Mirisa.tako

* Centrifuga za razdvajanje

* Homogenizer

* Tenkova

* Rezervoara

* Obrada tenk

Stari rezervoar

Sistem antiseptiиnim tenk

* Antiseptiиnim torbu punilica


Triowin za automatizaciju, jedan od poznatih brendova, tehnika je sertifikovani Firma specijalizovana za kvalitetne industrijske automatsku obradu krem liniju. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini, smo vas srdačno dočekati da kupi ili na veliko svoje prilagođene proizvode i proveri citat sa nama.

Hot Tags: industrijski automatski krem obrade reda, Kina, dobavljači, proizvođači, veleprodaje, prilagođene, citat, cena, brendova, kupi
Srodni proizvodi

24 сата на услузи:

куепинг_схао@триовин.цом

Невслеттер

Цопиригхт © Шангај Триоин Интеллигент Мацхинери Цо., Лтд Сва права задржана.