Индустријски Аутоматски кондензовано млеко Линија за прераду

Процес линија за заслађене кондензовано млеко произведен од свежег млека....

Pošalji upit


Опис

Графикон испод показује процес линију за заслађене кондензовано млеко произведено од свежег млека. Пре испаравања, масне и талог-нон-масне вредности млека су стандардизовани то предодређено. Млеко је такође била термички обрађени да уништи микроорганизме и ензиме који могу проузроковати проблема и за стабилизацију комплекс протеина. термичке обраде је такође важан за развој вискозности производа током складиштења, а посебно је важна у случају заслађено кондензовано млеко. Додавање шећера је кључни корак у производњи заслађеног кондензованог млека, јер рок производа зависи њена осмотски притисак што довољно висока. Потребно је садржај шећера од најмање 62,5% у воденој фази. Двије методе се користе за додавање шећера:

Додавање сувог шећера пре термичке обраде

Сабирање шећерног сирупа у испаривачу


Фаза у којој се додаје шећер утиче на вискозност крајњег производа. Испаривач је обично од вишестепене типа падање-филма. Када се дода шећер у испаривачу, сируп се увлачи у испаривачу и помешан са млеком на пола пута фази процеса. Испаравање затим се наставља док се не постигне жељена садржај суве материје. Садржај суве материје се проверава непрекидно одређивањем густине концентрата.


Заслађени кондензовано млеко морају хладити после испаравања. Ово је најкритичније и важна фаза у цијелом процесу. Вода у кондензовано млеко могу само држати половину количине лактозе у раствору. Преостала половина ће стога бити сталожена у облику кристала. Уколико вишак лактозе је дозвољено да слободно таложи, кристали шећера ће бити велики, а производ ће бити истрајан и неподесним за многе примене. Стога је пожељно да контролише кристализацију лактозе, тако да се добијају врло мале кристали. Потребан кристализација се постиже хлађењем смеше брзо уз интензивно мешање, без ваздуха буде заробљена. Охлађена кондензовано млеко се упумпава у резервоар за складиштење где се чува до следећег дана како би се процес кристализације да се заврши.


Заслађени кондензовано млеко треба да буду жућкасте боје и имају изглед мајонеза. Традиционално, она се пакује у конзерве, што је у овом случају морају бити очишћени и стерилишу пре пуњења и не стерилизација одвија после конзервирање. Данас такође је могуће спаковати заслађене кондензовано млеко у хигијенским пакетима картона. Производ је такође пакује у великим бурадима, држећи око 300кг, за снабдевање корисницима великих.Предности

* Могућност да схвати производе са прилагођеним рецептима.

* Могућност за производњу више од једног производа са истом производној линији.

* Висок квалитет финалног производа који води повишен хранљиву вредност.

* Широк прилагођавање финалног производа.

* Макимум ииелд, минимална производња отпада.

* Штедње Највише енергије захваљујући најсавременијим технологијама.

* Комплетан систем линија надзор кроз праћење сваке фазе процеса.

* Снимање, визуелизација и штампање свих дневних производних података.


Карактеристике

Радна запремина

фром 5 тона / Д до 100 тона / д

Производи

- Свеетенед кондензовано млеко

- Евапоратед млеко

- кондензовано млеко у разноврсном паковању:

Може, асептицке картона пакети, велике препреке; итд

   Триовин Аутоматизација машина, један од познатих брендова, је сертификован компанија специјализована за квалитетне индустријске аутоматске линије кондензоване прераду млека. Познат као један од водећих произвођача и добављача у Кини, срдачно поздрављамо вас да купите или велико наше прилагођене производе и проверите цитат са нама.

Hot Tags: индустријска аутоматска кондензовано линија за прераду млека, Кина, добављачи, произвођачи, велико, прилагођено, цитат, цена, брендови, буи
Srodni proizvodi

24 сата на услузи:

куепинг_схао@триовин.цом

Невслеттер

Цопиригхт © Шангај Триоин Интеллигент Мацхинери Цо., Лтд Сва права задржана.