Индустријски Аутоматски Анхидроус Млеко Линија за прераду

Безводни млечне масти (АМФ) или (Буттероил) може да буде било од крем (метходⅠ) или од путера (метод Ⅱ)....

Pošalji upitОпис

Безводни млечне масти (АМФ) или (Буттероил) може да буде било од павлаке (метходⅠ) или од путера (метод Ⅱ) .ИТ показује принцип два начина АМФ производње.

4 (1) .јпг

Производња АМФ од павлаке

4.1 (1) .јпг

Производне линије за производњу АМФ из креме је приказана.


Крем садржаја 35 -40% масти улази у измењивач топлоте (2) за подешавање температуре на центрифуги (4) у случају концентрације масти до око 75%. Тхе "лигхт" фаза се сакупља у резервоару (6) пуфер да чекају даљу обраду, док је "тешка" пхасе-маслац, прошао кроз сепаратор (5) за опоравак масноћа које ће потом бити помешан са долазеће кајмака (3). СкимМилк се враћа у плочастог размењивача топлоте (2) за топлоте и одлази у резервоар за складиштење. Крема концентрат у резервоару (6) се доводи до хомогенисер (7) за фазна инверзија, након чега се доноси кроз завршни концентратором (9).


Коначно уље, која се састоји од неког 99.5% масти је претходно загрејан до 95 - 98Цин измењивач топлоте (11) и усмерава у вакуумску комору (12) да се добије садржај влаге не прелази 0,1%, након чега је уље хлађен (11) до 35 - 40 ° Ц, типичну температуре паковања.


Производња АМФ од путера

4.3.јпг

АМФ често настаје из маслаца, нон-сланом бутер се обично користи као сировина, али сланом бутер се такође могу користити. Графикон 13.4 приказује стандардни погон за производњу АМФ из путера.


Маслац се топи индиректним загревањем. Пре него што коначна концентрација почне, температура растопљеног путера требало су достигли 60Ц. После топљења и грејање топла производ пумпа до холдинг танк (2) где ће се одржати током извесног периода времена, 20 - 30 мин, првенствено како би се осигурало потпуно топљење али и протеина агрегатне.


Из резервоара држање производ се упумпава до коначне концентратором (3), након чега светлост фаза, која садржи 99.5% масти, поступа у плочастог размењивача топлоте (5) за грејање на 90 - 95 ° Ц, одатле у вакум посуду (6 ), и коначно натраг на плочастог размењивача топлоте (5) за хлађење на паковања температуре од 35 - 40Ц.


Предности

* Могућност да схвати производе са прилагођеним рецептима.

* Могућност за производњу више од једног производа са истом производној линији.

* Висок квалитет финалног производа који води повишен хранљиву вредност.

* Широк прилагођавање финалног производа.

* Макимум ииелд, минимална производња отпада.

* Штедње Највише енергије захваљујући најсавременијим технологијама.

* Комплетан систем линија надзор кроз праћење сваке фазе процеса.

* Снимање, визуелизација и штампање свих дневних производних података.


Производи

Радна запремина

от 1 тона / Д до 50 тона / д

Производи

- безводни млечне масти

- Масло


oprema


* Деодоризер

* Плате пастеризатор

* Центрифуга сепаратора

* Хомогенизатор

* Танкс:

Резервоар

обрада резервоар

starenje резервоарТриовин Аутоматизација машина, један од познатих брендова, је сертификован компанија специјализована за квалитетне индустријске аутоматске линије безводног прераду млека. Познат као један од водећих произвођача и добављача у Кини, срдачно поздрављамо вас да купите или велико наше прилагођене производе и проверите цитат са нама.

Hot Tags: индустријска аутоматска безводна линија за прераду млека, Кина, добављачи, произвођачи, велико, прилагођено, цитат, цена, брендови, буи
Srodni proizvodi

24 сата на услузи:

куепинг_схао@триовин.цом

Невслеттер

Цопиригхт © Шангај Триоин Интеллигент Мацхинери Цо., Лтд Сва права задржана.