Automatsko plastične boce punjenje liniju

Ljubimac/PP ambalaže linija se sastoji od unpiler, platforma baferovanje praznu bocu, prevoznik, staklo boca 3 u 1 doziranje mašina, preokrenuto bocu sterilizatorom, tunel sprej za hlađenje mašine, označavanju mašina, Ink jet štampača, mašina za pakovanje, pelletizer, punu bocu konvejer, kontrolni sistem i skup za punjenje i pakovanje liniju....

Pošalji upit


Sastav

Sastoji se od unpiler, platforma baferovanje praznu bocu, prevoznik, staklo boca 3 u 1 doziranje mašina, preokrenuto bocu sterilizatorom, tunel sprej za hlađenje mašine, označavanju mašina, Ink jet štampača, mašina za pakovanje, palletizer, punu bocu konvejer, kontrolni sistem i skup za punjenje i pakovanje liniju.


Kapacitet


* Raspoložive zalihe kapacitet od 3000 boca/h na 36000 boca/h

* Može prilagoditi na osnovu korisnikove proizvodnih kapaciteta, karakteristike proizvoda, ambalaža, itd, pružajući savršen ambalaže rešenje korisniku. U međuvremenu, pružajući izvrstan raspored programa za dizajniranje na osnovu korisnikove biljke veličine, operater količina i pogodnost operaciju i tako na da osigura razuman prostor plan i proizvodnih linija je visoko efikasan energije čuvanje.


Krajnji proizvodi

a0f26f625e9c864e9d3676a4df493c2d.jpg

b3a7706bfb5f4acaf6c01988c6832a99.jpg

fbbd92489b3d7dd1973a52ea2d25ebda.jpg


Triowin za automatizaciju, jedan od poznatih brendova, tehnika je sertifikovani Firma specijalizovana za kvalitet automatsko plastične boce pune linije. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini, smo vas srdačno dočekati da kupi ili na veliko svoje prilagođene proizvode i proveri citat sa nama.

Hot Tags: Automatsko plastične boce pune linije, Kina, dobavljači, proizvođači, veleprodaje, prilagođene, citat, cena, brendova, kupi
Srodni proizvodi

24 сата на услузи:

куепинг_схао@триовин.цом

Невслеттер

Цопиригхт © Шангај Триоин Интеллигент Мацхинери Цо., Лтд Сва права задржана.