Automatsko malu kesicu punjenje liniju

3/4 strane zaptivanje linija za pakovanje ima za cilj finalna obrada džem ili automatsko pakovanje praha kao materijal. To je potpuno jasno merenje savijanja gadno, doziranje, zaptivanje šivenja, izražavajući automatski. To je visoku preciznost, jaka pouzdanosti, opiranje nose. Koristeći najnaprednije svetskih microcomputer čip kontrolu sa od foto elektriиnih oko praćenja i otkrivanja, kako bi se shvatio precizne zaptivanje u roku od dva paketa i načinu njegovog višenamjenski volumen. U međuvremenu, opremljeni sa pouzdanim od foto elektriиnih za otkrivanje sistem je potpuno jasno pribavljanje potpun logotip odštampanom koristi od foto elektriиnih mark materijal za pakovanje....

Pošalji upit


Sastav

Raspuštanju tenk, mešajući tenk, materija minimum, degasser i sterilizer,three(four) strane zaptivanje mašina za punjenje, sprej za hlađenje mašine, transporter, mašinu za sušenje, Ink jet štampača, kontrolni sistem i skup za punjenje i pakovanje.


Kapacitet

Raspoložive zalihe kapacitet od 1800 torbe/h na 4500 torbe/h. Dћo.zefina, sprej za hlađenje mašine, transporter, mašinu za sušenje, Ink jet štampača, kontrolišu sistem i skup za punjenje i pakovanje.


Funkcije


1. koristeći tri para Roler i četiri strane zaptivanje, kontinuirano bez prekida operaciju, brz, glatko operacija niske buke, čvrsto foka, dobar zatvaram, ravna torbu, elegantna i visoka efikasnost.

2. pomoću magnetne pumpa za hranjenje merenja, jedinstveni gašenja mlaznice, i sasvim prekinuli veze materijal, precizna merenja, pogodan za velike brzine aplikacije.

3. koristite konvertor uvezene frekvencije stepless brzina regulacije, inteligentna temperatura kontrolera da biste podesili zaptivanje temperatura, upotreba uvezene inverter prilagoditi zaptivanje temperatura, pouzdan i lako upravlja.

4. koristi od foto elektriиnih praćenje sistem da osigura automatsku potvrdu i precizna merenja za dve strane štampa slike pakujem torbu.

5. polako da se prilagodi. Torba dužina i širina može biti stepless sorte prilagođena, pogodne za proizvodnju do jedne mašine.

6. jaka veoma korisne: pogodan za kompozitne filma, kao i materijal za pakovanje.


Aplikacija

Paradajz pekmez, koncentrovane vocni sok, vocni sok, ishrana i visoka koncentracija proizvoda ili tečni proizvode.

870a56e32cc8def134802048fea135a3.jpg

cc48fdde9ca5299b79c92b82f78358da.jpgTriowin za automatizaciju, jedan od poznatih brendova, tehnika je sertifikovani Firma specijalizovana za kvalitet automatsko male torbice pune linije. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini, smo vas srdačno dočekati da kupi ili na veliko svoje prilagođene proizvode i proveri citat sa nama.

Hot Tags: Automatsko male torbice, pune linije, Kina, dobavljači, proizvođači, veleprodaje, prilagođene, citat, cena, brendova, kupi
Srodni proizvodi

24 сата на услузи:

куепинг_схао@триовин.цом

Невслеттер

Цопиригхт © Шангај Триоин Интеллигент Мацхинери Цо., Лтд Сва права задржана.